Σάββατο 28.12.2024 | Εορτάζουν: Δόμνα, Θεοφίλη, Θεοφιλίτσα, Φιλιώ, Φιλίτσα, Μυγδόνιος, Μυγδόνης, Μυγδονία, Μιγδονία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/5083/25-11-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία για τις Τρικαλινές γεύσεις στον 11ο Μύλο των Ξωτικών

ΤΟΠΙΚΑ 18.11.2022 | 7:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ανάδειξη, προώθηση και προτίμηση των Τρικαλινών γεύσεων, μέσω των τοπικών προϊόντων, ενισχύουν οι συναρμόδιοι φορείς στα Τρίκαλα.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και οι εκπρόσωποι των καταστημάτων εστίασης κ. Παπαευθυμίου (πρόεδρος του Συλλόγου) και Κούτσικος, συναντήθηκαν στον Μύλο των Ξωτικών.

Κυρίαρχο αντικείμενο της συνάντησης, η ενίσχυση των δράσεων που έχουν συναποφασιστεί, για την ανάδειξη των τοπικών γεύσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως ήδη έχει συζητηθεί στη συνάντηση Δήμου Τρικκαίων – εκπροσώπων εστίασης και διασκέδασης, υιοθετείται η πρόταση του Δήμου Τρικκαίων για χωριστό κατάλογο με τις τρικαλινές γεύσεις και τα τρικαλινά προϊόντα ανά κατάστημα.
Γι’ αυτό και αξιοποιείται η δυναμική πορεία της πρωτοβουλίας Meteorisimo του Επιμελητηρίου Τρικάλων, πρωτοβουλία που περικλείει τον πολιτισμό και την παράδοση της γαστρονομίας του τόπου μας, που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.
Επίσης συζητήθηκαν οι ειδικότεροι τρόποι για τη βέλτιστη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης.
Κοινή πεποίθηση είναι ότι με τη δυναμική προβολή των τρικαλινών γεύσεων και τοπικών προϊόντων Meteorisimo, ενισχύεται η τοπική παραγωγική διαδικασία και προβάλλεται η τοπική αγορά, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα, του Μύλου των Ξωτικών.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης